Haarden gas

Gesloten gashaarden

Bij deze gashaarden wordt de toevoer van de verse verbrandingslucht buiten de opstellingsruimte gehaald. Veelal gebeurt dit middels een gecombineerd kanaal voor verbrandingslucht en rookgassen (concentrisch kanaal).

DRU Trio
Vrijstaand
Verticaal
Roomdivider
Maestro 75 Eco Wave zwart houtset standaard DRU Centro 100
Rechthoek-vierkant
Global 120 landscape
Horizontaal
Corner_Bell_Derby_HD-_10cm_3Corner_Bell_Topsham_3_Premium Fire_HDGlobal 120 Corner BF  houtset bruin landscapeMaestro 80-2 Eco Wave ceraglass houtset standaard DRU Lugo 70/2 – DRU Lugo 80/2
Hoek
Hang
Doorkijk-tunnel
View_Bell_Topsham_3_Premium_Fire_HD+10cmGlobal 100 Triple BF  houtset bruin landscapeMaestro 80-3 Eco Wave ceraglass houtsetDRU Lugo 70/3 – DRU Lugo 80/3
3-zijdig
Service


Gashaard open verbranding

zijn haarden die alleen een afvoer hebben door de gevel of door een bestaand rook- kanaal. Deze zijn als kachel model of inzethaard te verkrijgen. Deze haarden hebben een rendement van 60% en een gemiddeld verbruik van een halve m3 gas per uur. Ze zijn beveiligd met een TTB en hebben vaak een thermostaat. Afvoerloze gashaarden mogen NIET meer verkocht worden.


Open verbranding


Open gasblok vuur

kunnen gebouwd worden in een nieuwe situatie of in een bestaand stookgat. Het rendement van een open gashaard is 20%. Het verbruik is ongeveer 0,70 m3 per uur. Gasbranders zijn op maat te verkrijgen met of zonder afstandbediening of elektronische ontsteking.

Open gas