Aanbod

Haarden en kachels

Aanbod haarden & kachels bij Cosy Heat

Ons bedrijf biedt een uitgebreid assortiment van hoogwaardige haarden en kachels die zorgen voor warmte en sfeer in elke ruimte. Onze collectie bestaat uit verschillende modellen, stijlen en afmetingen, waardoor er voor iedereen een geschikte optie beschikbaar is. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste haard of kachel die past bij uw persoonlijke voorkeuren en de stijl van uw interieur. Wij bieden ook advies op maat en professionele installatie- en onderhoudsservices om ervoor te zorgen dat uw haard of kachel veilig en efficiënt werkt. Kortom, ons aanbod van haarden en kachels biedt een perfecte balans tussen stijl, comfort en duurzaamheid. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van de perfecte sfeer in uw leefruimte.

Veelgestelde vragen over haarden en kachels

Wat is het verschil tussen een haard en een kachel?

  • Bij een haard staat sfeerverwarming op plaats 1 en warmte op plaats 2
  • Bij een kachel staat de warmte juist op plaats 1 en sfeer op plaats 2

Wat is jouw smaak, budget of gewenste gebruik?

  • Houd je van knisperend geluid, een nostalgische geur en een gezellig vlammenbeeld? Dan kom je al snel bij een houtkachel uit.
  • Of houd je meer van een strak en modern design waarbij je met één druk op de knop vuur hebt en houdt? Dan is een gaskachel of een elektrische kachel wellicht een betere keuze.
  • Kies je voor een vrijstaande kachel? Dan is de installatie waarschijnlijk eenvoudig.
  • Wil je jouw kachel laten inbouwen? Dan komt er meer bij kijken. Zo zien we vaak dat er naast een schouw ook nog een tv-meubel wordt geïnstalleerd.

Hoe gemakkelijk wil je vuur maken?

Gas- en elektrische kachel;

Bij een gas- en elektrische kachel ben je met één druk op de knop klaar en brandt de vlam zolang jij wil. Je bepaalt zelf hoe hard de vlammen branden.

Houtkachel

Bij een houtkachel kost het meer moeite en tijd om ‘m aan te steken. Je hebt goed en droog hout nodig, steekt zelf het vuur aan en moet het óók nog brandend houden.

Bij een houtkachel draait het grotendeels om beleving. Zelf hout sprokkelen, het vuur aansteken en regelmatig een blokje hout op het vuur gooien. De tijd die je eraan kwijt bent, hoort allemaal bij de ervaring.

Past een haard wel in mijn woning?

Goed nieuws! In nagenoeg elke woning past een haard of kachel. Afhankelijk van jouw situatie ontdek je wat het beste bij jouw woning past.

  • Ga je voor een houtkachel? Dan heb je een rookkanaal nodig die recht omhoog gaat naar het hoogste punt van het dak.
  • Kies je een gaskachel? Dan heb je naast een afvoersysteem ook gastoevoer nodig. Deze afvoer hoeft niet recht omhoog te gaan waardoor je jouw gaskachel vaak op meerdere plekken in jouw woning kan plaatsen. Heb je geen vaste gasaansluiting meer of wil je klaar zijn voor de toekomst, dan kun je bijna elke gashaard verkrijgen op propaan.
  • Bij een elektrische haard is het niet nodig om een rookkanaal te hebben. Een erg praktische optie!

Haardadvies op maat

Professioneel advies over de veiligheid, het onderhoud en de juiste installatie van de haard of kachel. Hierdoor bent u er zeker van dat de haard of kachel op een veilige en efficiënte manier wordt gebruikt en dat er optimaal gebruik wordt gemaakt van de warmtebron.
Plan een afspraak
Eric Expert in haarden en kachels

Cosy Heat is erkend dealer van:

Logo Altech
Logo Barbas
Logo Bellfires
Logo British Fire
Logo Chesney's
Logo Dik Geurts
Logo DRU
Logo Faber
Logo Jacobus
Logo M Design
Logo Nestor Martin
Logo Nordic Fire
Logo Saey
Logo Spartherm
Logo Trimline
Logo Wanders

Bezoek ons voor inspiratie & advies

We ontvangen u graag met een kop koffie!

Bezoek showroom
Bekijk aanbod
Beoordeeld met een 9
/ 10

Showroom afspraak inplannen

Plan direct je showroom afspraak

Eric Expert in haarden en kachels

Service afspraak inplannen

Plan direct je service afspraak

Interesse?

Vul uw gegevens in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Eric Expert in haarden en kachels