Historie

Huub en Huub, zij aan zij

In het glooiende landschap van Limburg, waar de warmte van traditie en vakmanschap samenkomt, ontsproot een buitengewoon verhaal van vader en zoon: Huub Junior en Huub Senior. Samen begonnen ze als schouwenbouwers, maar ze hebben hun gezamenlijke passie en ondernemersgeest omgezet in een van de bekendste haardenwinkels in de hele regio.

Huub Junior, geïnspireerd door de immense kennis en vaardigheid van zijn vader, absorbeerde elk detail en elke techniek als een spons. Ze werkten zij aan zij, waarbij ze elkaar aanvulden en hun creatieve energie samenbrachten om schouwen van buitengewone schoonheid te creëren.

De nieuwe winkel

Met elke schouw die ze voltooide, groeide het vertrouwen van vader en zoon. Het nieuws over hun meesterwerk verspreidde zich als een lopend vuurtje door Limburg, en al snel stonden ze bekend als de experts in hun vakgebied. De vraag naar hun schouwen groeide gestaag, en Huub Junior voelde dat het tijd was om verder te groeien en hun horizon te verbreden.

Met vastberadenheid en visie besloot hij zijn werkplaats uit te breiden en een winkel te openen, een plek waar klanten de pracht van hun ambacht konden ervaren. De nieuwe winkel was als een magische wereld van haarden en schouwen, waar het knapperende vuur en de sfeervolle ambiance je omarmden zodra je binnenstapte. De naam "Cosy Heat" werd al snel synoniem met verfijning, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Cosy Heat vandaag de dag

Door de jaren heen heeft Huub met passie en toewijding gewerkt aan het perfectioneren van zijn ambacht. Hij heeft zichzelf voortdurend uitgedaagd om nieuwe technieken te leren, nieuwe materialen te verkennen en de nieuwste trends op het gebied van haardontwerp te omarmen. Hij is niet alleen trouw gebleven aan zijn wortels, maar heeft ook innovatie omarmd om de meest unieke en adembenemende haarden te creëren die de tand des tijds zullen doorstaan.

Vandaag de dag, wanneer je Cosy Heat betreedt, voel je de erfenis van vakmanschap en de liefde voor het ambacht in elke vezel van de winkel. Klanten worden begroet door de warmte van een vriendelijk gezicht

Beoordeeld met een 9
/ 10

Showroom afspraak inplannen

Plan direct je showroom afspraak

Eric Expert in haarden en kachels

Service afspraak inplannen

Plan direct je service afspraak

Interesse?

Vul uw gegevens in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Eric Expert in haarden en kachels